25% DISCOUNT ON ALL PRODUCTS WITH CODE BEAUTYHUB
FREE DELIVERY & SAMPLES!

SHOPPING CART

Your Cart is empty

Γιατί να εντάξετε ένα ορό στη ρουτίνα ομορφιάς σας;

ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΟΣ;


Ο ορός είναι μια θεραπεία προσώπου που εφαρμόζεται μετά τον καθαρισμό του δέρματος και πριν από την κρέμα ημέρας ή/και νύχτας.

Είναι ένα προϊόν που έχει γενικά ρευστή υφή (μερικές φορές λιπαρό) που του επιτρέπει ιδιαίτερα να διεισδύει καλύτερα στο δέρμα.

Περισσότερο συγκεντρωμένος σε ενεργά συστατικά από μια κρέμα, ο ορός παρέχει ενισχυμένη και στοχευμένη αποτελεσματικότητα. Σε αντίθεση με τη δημοφιλή πεποίθηση, η χρήση των ορών δεν προορίζεται αποκλειστικά για την αντιμετώπιση των σημαδιών της γήρανσης αλλά για την κάλυψη των ειδικών αναγκών του δέρματος: ενυδάτωση, λάμψη, κηλίδες, ατέλειες, ρυτίδες...

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΕΤΕ ΕΝΑΝ ΟΡΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΣΑΣ;

Διαμορφωμένος με υψηλή συγκέντρωση ενεργών συστατικών, ο ορός βελτιώνει την αποτελεσματικότητα της φροντίδας που ακολουθεί αλλά δεν τα αντικαθιστά. Πράγματι, αν και μερικές φορές μπαίνει κανείς στον πειρασμό να τα χρησιμοποιήσει αντί για κρέμα, είναι και τα δύο συμπληρωματικά. Όπως θα έχετε καταλάβει, ο ορός λοιπόν θα ολοκληρώσει τις δράσεις της κρέμας στοχεύοντας στις συγκεκριμένες ανάγκες της επιδερμίδας σας όπως ενυδάτωση, λάμψη, κηλίδες, ατέλειες, ρυτίδες...

ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΤΕ ΤΟΝ ΟΡΟ ΣΑΣ;

Ο ορός εφαρμόζεται πρωί και βράδυ, μετά τον καθαρισμό του δέρματος (το πρώτο απαραίτητο βήμα σε κάθε ρουτίνα ομορφιάς) και πριν από την κρέμα ημέρας ή νύχτας. Χρησιμοποιείται πριν την κρέμα γιατί η εξαιρετικά ρευστή υφή του, του επιτρέπει να διεισδύει καλά στο δέρμα για να δρα σύμφωνα με τις ιδιαίτερες ανάγκες του. Δεδομένου ότι ο ορός είναι βελτιστοποιημένος για να διασχίζει τα στρώματα της επιδερμίδας, το δέρμα θα στερείται άνεσης εάν χρησιμοποιείται μόνος του.

Ανάλογα με τον ορό που επιλέγεται, μπορεί να εφαρμοστεί καθημερινά ή ως θεραπεία για μερικούς μήνες με τους ορούς της Intensive Collection μας.

Για κάποιους, θα πρέπει να χρησιμοποιούνται καθημερινά, όλο το χρόνο, για την καλύτερη πρόληψη και διόρθωση της γήρανσης του δέρματος. Αυτή είναι η περίπτωση των αντιοξειδωτικών ή επανορθωτικών ορών για όσους ζουν σε επιθετικό περιβάλλον (πόλη, ρύπανση ή υπεριώδη ακτινοβολία), ανεξάρτητα από την ηλικία τους.

Δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε μεγάλη ποσότητα ορού, μερικές σταγόνες αρκούν για να είναι αποτελεσματικό. Απλώστε απαλά χτυπώντας στο πρόσωπο με τα δάχτυλά σας για να διεισδύσουν καλά τα ενεργά συστατικά. Η υφή του διεισδύει πολύ γρήγορα, μπορείτε να απλώσετε την κρέμα σας αμέσως μετά.